24
wo, apr
0 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending

Laatste radio nieuws
BURGUM - De donderdagavond benoemde nieuwe FNP wethouder Tytsy Willemsma, is zaterdag 2 maart te gast bij Op'e Hichte. In het kader van de provinciale verkiezingen komt PVV statenlid Harrie Graansma langs om zijn plannen voor Fryslân uit de doeken te doen. Ook is er aandacht voor het jubileum van karakteristiek Tytsjerksteradiel en komt de succesvolle Filmclub Burgum vertellen over hun plannen.


Uitzending van 10.00 -12.00. Te ontvangen via FM 105 en 107.8, online en Facebook. Na de live uitzendingen volgen komende week herhalingen op maandag, woensdag en zaterdag om 10.00 uur en donderdag om 17.00 uur. Meteen na de live uitzending is het gehele programma terug te beluisteren via Gemist op de site van rtv kanaal30. Ook is meteen na de uitzending een videopname van de uitzendig op facebook te zien en te horen. Ook eerdere uitzendingen kunt u op facebook terug vinden.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

Vandaag op de radio

Geen evenementen
Advertenties




Advertentie