23
di, apr
0 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending

Laatste radio nieuws
BURGUM - Wat bezielt die boeren? Wat houdt hen bezig? Zaterdag in Op'e Hichte (RTV kanaal30) twee boeren (Jenny van Assen en Floris Andringa) met hun verhaal. Oktober is de maand van de aandacht. Veel nieuws daarover in deze uitzending. Piet Bruining komt langs ivm de informatieavond over energiebesparing. Maar als voorziter van dorpsbelang Burgum heeft hij vast meer te vertellen. Wat weet u bijvoorbeeld van het opmerkelijke kunstwerk wat eraan zit te komen?
Met wethouder Max de Haan (8K) nemen we de actuele politiek in Achtkarspelen door. Melvin van der Veen komt vertellen wat er allemaal te doen is in het OBSERVEUM en Gerhard Altena komt vertellen over het nieuwe initatief Maatschappelijk vervoer Trynwâlden. Tjibbe Brinkman geeft op zijn eigen wijze zijn mening over actuele zaken. En, niet te vergeten, deze keer live muziek van het trio TWIRRE. Zij spelen eigen werk en covers in het Frysk en Engels.  Uitzending: zaterdag 12 oktober van 10:00 tot 12:00 uur. Ontvangst via FM 105 en 107.8 en online via www.rtvkanaal30.nl. Ook live (met beeld) te volgen als stream op facebook.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

Vandaag op de radio

Geen evenementen
Advertenties




Advertentie