14
zo, apr
0 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending

Tweewekelijks actualiteitenprogramma met aandacht voor politiek en spraakmakende wetenswaardigheden uit Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen. Programma wordt live uitgezonden op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. 
De herhalingen zijn de maandag, woensdag en zaterdag daarop te beluisteren van 10.00 tot 12.00 uur en donderdag vanaf 17:00 uur. Ook via www.rtvkanaal30.nl kunt u meteen na de uitzending de stream beluisteren.


Frequenties: 105.0 & 107.8 FM in de ether en 96.1 (kabel) en op TV achter de kabelkrant TV Kanaal 30. De kabelkrant is te ontvangen door ZIGGO klanten in beide gemeenten. Digitaal op nummer 36. De radiouitzendingen zijn ook te horen op het kabelnet van Kabel Noord in de gemeenten Dantumadiel, Kollumerland, Dongeradiel, Ameland en Schiermonnikoog.

Presentatie: Luc Tuinstra

  Geplande reguliere uitzendingen
2020  aug.  29  (start seizoen)
     
     
     
     

Heb je tips, of wil je zelf graag je verhaal vertellen? Graag mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De redactie vergadert als regel op woensdagavond voor de eerstvolgende uitzending.

Uitzending gemist


Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertentie