25
do, apr
0 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Laatste radio nieuws
BURGUM - Zaterdag werd in Glinstra State in Burgum de nieuwjaarsreceptie gehouden van RTV Kanaal 30. De voorzitter gaf op deze avond een korte terugblik op 2018. Een bijzonder jaar dat in het teken stond van het 30-jarig bestaan van de omroep en de verhuizing naar Glinstra State. Ook werd weer de wisseltrofee: De Nocht en Wille Award uitgereikt. Een Award van en voor  vrijwilligers van RTV Kanaal30. Enthousiasme, betrokkenheid en passie zijn de basis om voor deze prijs in aanmerking te komen.


Deze keer werd de prijs uitgereikt aan Luc Tuinstra, die zich zeer vereerd voelde de prijs te mogen ontvangen, maar te kennen gaf deze prijs op te willen dragen aan zijn vorig jaar overleden collega en vriend Peter Tybout en aan het begin van dit jaar overleden filmmaker Dick Martens. Muzikale omlijsting van deze avond werd verzorgd door Durk, Annelies en Rita. Al met al een leuke en gezellige nieuwjaarsreceptie van RTV Kanaal30.

{gallery}Syta/borrel3219{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

Vandaag op de radio

Geen evenementen
Advertenties




Advertentie