27
za, apr
0 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Laatste radio nieuws
BURGUM - Glinstra State Burgum vrijdagavond 1 maart bij RTV Kanaal30 in het No Nonsense tv programma. Deze keer semi-live. Het programma wordt 8 maart op tv uitgezonden van 20-22 u. Top avond met bands van internationale allure. The Little Cash band met zanger Krzysztof Groen uit Veendam brachten prachtige songs van, hoe kan het ook anders, Johnny Cash.


Ook uit Veendam Gerry Wolthof , the one and only Neil Young vertolker. Hulde aan Gerry, die ondanks een fikse verkoudheid, de reis naar Burgum ondernam en daar een geweldige performance neerzette.

De Anne Feenstra band tegenwoordig met zijn 3-en. Dat is altijd een feest om naar te luisteren en kijken. Een singer-songwriter band met pakkende, kritische en niets verhullende teksten.

En dan..Nancy & the Sinatra's. Uniek met hun 50-er jaren muziek. Mooi repertoire. Met boegbeeld Wybrig brachten zij een ode aan de Wonderyears van weleer. Het was een geweldige avond. Met dank aan alle artiesten en de medewerkers van RTV Kanaal30.

Foto's: Johan Veenstra

{gallery}Syta/no2319{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

Vandaag op de radio

Geen evenementen
Advertenties




Advertentie