14
zo, juli
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

OENTSJERK - De Wâlden A1 en Drachten A2 namen tamelijk lang de tijd, een hele helft om precies te zijn, om de 'slaap uit de ogen te wrijven'. Dat betekende dat de eerste helft van dit duel op het nagelnieuwe kunstgras op het Kaetsjemuoilân in Oentsjerk een beetje stroperig verliep, traag, met in feite veel te weinig doelpunten. Beide ploegen hielden elkaar wel in evenwicht, ze leden beide duidelijk aan de zelfde kwaal. In de tweede helft, de coaches 'sille der wat fan sein ha', was het beter, sneller en dynamischer.
Lees meer...

BARNEVELD – Afgelopen zaterdag mocht de hoofdmacht van V&V/Quick’21 het opnemen tegen ODIK in een zonovergoten Barneveld. Na een lange rit in de auto van 1,5 uur, kwam de ploeg aan bij het sportcomplex Oosterbos waar het prima vertoeven was.
Na de deceptie van vorige week tegen de Parabool wou de ploeg van Nico Kraan zich vandaag maar wat graag revancheren. Voorafgaande deze wedstrijd wisten de staf en spelers dat dit echter wel een zware kluif zou worden, gezien het feit dat ODIK in de zaal Hoofdklasse speelt. Oftewel maar liefst 2 niveau’s hoger dan de 1e klasse.
Lees meer...

TRYNWALDEN - De Wâlden verloor ook de tweede competitiewedstrijd. Was vorige week MIA te sterk, zaterdagmiddag op het gloedjenieuwe en pas geopende kunstgrasveld kwamen de Trynwâldsters kwaliteit en vooral scorend vermogen te kort tegen ODIK uit Barneveld. De gasten wonnen uiteindelijk ruim en verdiend met 12-20, een uitslag die meteen aangaf waar de schoen wrong bij de ploeg uit Oentsjerk: het team van coach Luca Spin had te veel moeite om tot scoren te komen.
Lees meer...

GARYP. Afgelopen seizoen hebben de korfbalclubs uit Garyp en Oudega voor het eerst met alle seniorenteams in een samenwerkingsverband gekorfbald. Een samenwerking die zeer succesvol verloopt. Voldoende basis om vanaf het komende seizoen ook de A-jeugd structureel samen te voegen. Er komt bij beide vereniging een talentvolle lichting aan, die zich nog een aantal jaren kan ontwikkelen in de junioren. Door deze groep spelers samen te voegen, kan er zowel wedstrijdkorfbal als breedtekorfbal gespeeld worden; ruimte voor iedereen om zich te ontwikkelen.
Lees meer...

OENTSJERK. Was de wedstrijd van de Wâlden 1 het hoofdgerecht van de korfbalmiddag op het nieuwe kunstgrasveld in Oentsjerk, het duel tussen De Wâlden 2 tegen Drachten 3 was, om in het culinaire jargon te blijven, een uiterst smakelijk voorgerecht. Dat de thuisclub met 11-12 het onderspit moest delven, was een klein minpuntje. Het was een beetje een sneue nederlaag in die zin, dat er voor de thuisclub zeker een remise in had gezeten. Zeker toen het kort voor tijd 10-10 stond, gloorde voor de Trynwâldsters een punt.
Lees meer...

GARYP - Zes maanden geleden speelde de ploeg van Nico Kraan de laatste competitiewedstrijd voor het uitbreken van de coronacrisis. Destijds werd er nog volop gehighfived, werden er talloze handen geschud voorafgaand aan de wedstrijd en kon er nog hartstochtelijk aan de zijlijn geschreeuwd worden. Dat is er allemaal niet meer bij tegenwoordig, maar de competitie is gelukkig wel weer aangevangen. De eerste tegenstander dit veldseizoen was het in verval geraakte De Hoeve.
Lees meer...

TYTSJERK. KF De Wâlden is blij om te kunnen mededelen dat het de technische staf voor volgend seizoen rond heeft. In navolging van de contractverlenging van hoofdtrainer Luca Spin en teambegeleidster Maaike van der Meer is Eddy de Jong aangesteld als trainer/coach voor KF De Wâlden 2 en assistent van Spin. Hij is daarmee de opvolger van Johan Linthof. De Jong brengt een hoop ervaring met zich mee en is bovendien een echte clubman.
Lees meer...

Meer artikelen...

Advertenties
Advertentie