17
ma, juni
0 Nieuwe art.
Advertentie:

EASTERMAR - Op de zege van Eastermar zaterdag op buurploeg Suameer viel weinig af te dingen, helemaal niets eigenlijk. Je zou hoogstens kunnen zeggen dat de 3-0 ietsjes geflatteerd was, met andere woorden, het verschil in speelsterkte was niet zo groot als de uitslag deed vermoeden. Maar het ging ook in deze derby om het roemruchte 'getal-onder-de-streep', en dat sprak duidelijk in het voordeel van de 'Broekophâlders', de bijnaam van de inwoners van Eastermar: 3-0.
Lees meer...

HARKEMA - Harkema-Opeinde heeft de tweede competitiewedstrijd van het seizoen 2020/2021 met 1-4 gewonnen van Oostergo. De uitslag was conform spelverhoudingen, wellicht nog een tikkeltje aan de zuinige kant. Hoewel iedereen aan Harkema-zijde vooraf had getekend voor deze uitkomst, kon de ruime overwinning niet verbloemen dat er her en der verbeterpunten zijn aan te brengen in het spel van de Harekieten. Met name de eindpass was slordig zaterdagmiddag in Ee. Aangezien de thuisploeg er helemaal niets van bakte, deerde het “De Heide” nauwelijks.
Lees meer...

TRYNWALDEN - Toen VCTrynwâlden al na 10 minuten met 2-0 voorstond tegen Geel Wit van Ameland, leek er geen vuiltje aan de lucht voor de Trynwâldsters. Dat was er in feite ook niet en toch heerste er na afloop in het Trynwâldster kamp enige onvrede. Nota bene na een wedstrijd die tamelijk eenvoudig met 4-1 was gewonnen. Wat wil je nog meer zou je zeggen, maar de irritatie had te maken met het feit dat coach Rick Jansma het zijn ploeg verweet dat die het in de tweede helft allemaal wat te gemakkelijk opvatte.
Lees meer...

BUITENPOST - Twee ploegen in vorm, een lekker zonnetje en gezellig veel mensen langs de zijlijn; alle ingrediënten voor een heerlijke voetbalmiddag waren aanwezig. Toch zagen onze supporters een wedstrijd die ze zich niet heel lang meer zullen herinneren. Na een gelijkopgaande eerste helft was het Flevo Boys dat de wedstrijd naar zich toetrok en de drie punten veiligstelde. De wedstrijd eindigde in 0-4.
Lees meer...

SURHUISTERVEEN – In een aantrekkelijke wedstrijd verloor het jeugdige vlaggenschip van ’t Fean ’58 zaterdag uiterst ongelukkig van het sterke Be Quick Dokkum. De kampioenskandidaat moest alle zeilen bijzetten en mocht met de kleinst mogelijke score van 0-1 zeker niet klagen.
Lees meer...

BUITENPOST - Voetbalschool Veerkr88 heeft de knoop doorgehakt en organiseert dit jaar geen voetbalschool meer. “We hoopten vijf maanden na het afgelasten van de voorjaarseditie in de herfstvakantie wel een tweedaagse te kunnen houden”, aldus Wietse van der Veen van de voetbalschool. “Door de onzekerheid en ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben we besloten om definitief een streep te zetten door de voetbaltweedaagse”.
Lees meer...

HARKEMA - Zaterdagmiddag voor de wedstrijd Harkema Opeinde-RWF werd Alex van der Tuin door het bestuur van de thuisclub in het zonnetje gezet. Van der Tuin speelde zijn honderdste wedstrijd in het Harkemaster vlaggenschip. De 21-jarige technicus debuteerde in 2015 voor Harkema-Opeinde 1. In de voorbije jaren kwam hij tot 31 assists en 12 doelpunten voor de groengele brigade. Op de foto krijgt de jubilaris een aandenken en bloemen van bestuursleden Jappie Borger en Coby Spinder.

Foto: Klaas Elzinga

Meer artikelen...

Advertenties
Advertentie