28
do, mrt
0 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Laatste radio nieuws
BURGUM - Het was een super gezellig feest vrijdagavond in het Grand Café van Glinstra State in Burgum bij de live tv uitzending van No Nonsense van RTV Kanaal30. Een zeer geslaagde avond mede dankzij de fantastische bands; Très Chic (Frans van den Borg en Arnold de Jong), Chippin' Blues, 5 mans formatie met blues en uitstapjes naar de Rock & Roll, Jacob de Boer i.h.k.v. uitverkocht concert Swiet & Bjuster, en...als klap op de vuurpijl de fantastische knaller van de avond;  The FunkSoulBrothers met nummers van Jimi Hendrix, James Brown..kortom..een geweldige avond.

En verder; Jacob Agema de voorzitter van Bluesnight Midlum, clip; op locatiebezoek bij Frans van den Borg van de telesound Studio in Lwd, en het filmhuis Burgum met een bijzondere filmavond op 17 november met Elvis de film Blue Hawaï met muzikale ondersteuning van de band "Just Us".
Noteer alvast in je agenda: vrijdag 14 december live tv kerstuitzending van 20-23 u.

Foto's: Johan Veenstra

{gallery}Syta/no201018{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

Vandaag op de radio

Geen evenementen
Advertenties




Advertentie