24
wo, apr
0 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Laatste radio nieuws
BURGUM - Vrijdagavond 19 oktober om 20.00 - 22.00 uur zal No Nonsense, een programma van RTV Kanaal30, weer live op tv worden uitgezonden vanuit Glinstra State in Burgum. Artiesten die zullen optreden zijn: Tres Chic, Chippin’ Blues, Jacob de Boer (solo) fan Swiet & Bjuster (Blues út de Wâlden) en FunkSoulBrothers.Presentatoren zijn natuurlijk weer: Jaap Melessen, Gerrie van der Meer en Martin vander Velde. Wil erbij zijn? Dat kan en wel gratis !!!


Tres Chic
Partyduo Très Chic met Arnold de Jong (zang) en Frans van den Borg (keyboard/zang).Spelen al meer dan 10 jaar samen en hun repertoire bestaat voornamelijk uit bekende evergreens uit de jaren '50, '60 en '70.Zij maakten reeds 5 album Cd’s en treden regelmatig op.Arnold is afkomstig uit Groningen en Frans woont al 40 jaar in Hardegarijp.

Chippin’ Blues
Begonnen als gelegenheidsformatie nu ruim 15 jaar later nog steeds in de Blues met af en toe een zijstap naar Rock ‘n Roll. Het doel van Chippin’Blues is plezier voor henzelf en het publiek. Altijd liederen op een eigen wijze spelen en met vaak solo’s op onverwachte momenten.

Jacob de Boer (solo) fan Swiet & Bjuster (Blues út de Wâlden)Swiet en Bjuster werd in 1992 opgericht en laat Friese blues klinken. Oorspronkelijk speelde de groep in het Engels later werd het repertoire volledig in het Fries omgezet.In december 1998 besloot de groep te stoppen. Zaterdag 8 december vindt er een reünieconcert plaats in de Kruisweg te Damwoude. In No time waren de kaarten (350 st) uitverkocht.

FunkSoul
BrothersIs een 4 mans formatie spelen covers van o.a. James Brown en Jimi Hendrix.Sander Veltman, Remco van der Haring, Ernand van der Kuyp en Djimmer Vos.

{gallery}Syta/no111018{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

Vandaag op de radio

Geen evenementen
Advertenties




Advertentie