19
vr, apr
0 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending

Laatste radio nieuws
BURGUM. Zaterdag 29 september is er van 10 tot 12 weer een live uitzending van het actualiteitenprogramma Op'e Hichte. Deze keer onder andere studiogesprekken met wethouder Andries Bouwman (Tytsjerksteradiel) en Margreet Jonker (Achtkarspelen). Beide zijn begin dit jaar begonnen als wethouder en beide zijn ook lid van de ChristenUnie. Een nadere kennismaking met hen als persoon en hun portefeuilles.
Verder aandacht voor de roep om onderzoek naar spierziekte ALS rondom Burgum. Pieter Postma is daar de drijvende kracht achter en komt langs. Simone Montsma komt uitleggen wat het theatergebeuren Yn it Skaad fan 'e Toer in Ryptsjerk inhoudt.  Ook aandacht voor de unieke schildpaddenopvang in Harkema. Klik hier voor een actueel filmpje daarover. Verder aandacht voor actualiteit in beide gemeenten. De uitzending is te ontvangen via de FM zenders 105 en 107.8 en 96.1 op de kabel (Ziggo) en 1170 of 3192 (KPN). Ook als achtergrondgeluid bij de kabelkrant (Kanaal36 ZIGGO) en online via www.rtvkanaal30.nl.  Sommige interviews zijn live te volgen zijn via onze Facebook pagina.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

Vandaag op de radio

Geen evenementen
Advertenties




Advertentie