28
do, mrt
0 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Laatste radio nieuws
BURGUM - De laatste Op'e Hichte van dit kalenderjaar zat zoals gewoonlijk weer bomvol met interessante gasten. Zo kwamen vertrekkend burgemeester Gerben Gerbrandy en zijn opvolger de Eastermarder Oebele Brouwer langs. De één om terug te blikken op zijn periode in Achtkarspelen, de ander om uit de doeken wie hij is, wat zijn plannen zijn en waarom hij voor deze functie heeft gekozen. Ook draaien we muziek wat door hen zelf is uitgezocht...

Met Burgumer onderneemster (De Pleats) Geesje Duursma namen we het afgelopen jaar even door. Met name haar actviteiten met projecten als Oranje Ferbynt en autisme kwamen aan de orde, maar ook andere onderwerpen werden niet geschuwd.
Elle Hoekstra en Ton Pingen van Seniorweb lieten hun licht schijnen over de ontwikkelingen op het gebied van 'ouderen aan de knoppen'. OBSERVEUM beheerder Melvin van der Veen vertelde welke actviteiten er de komende tijd op stapel staan in het Observeum. Tot slot kwam Marije Walthaus langs om te vertellen over haar ervaringen met de opnames van het TV programma Het Knoop Gala waarin zij samen met Nick en Simon mocht optreden. Tussen de gesprekken door speelde muzikant Piet Kok uit Leeuwarden. Hij zit dit jaar 50 jaar in het vak en viert dat met een speciale jubileumshow die dit gehele jaar in Fryslân te zien en te horen iwas. In Op'e Hichte speelde hij een gevarieerd aantal nummers; eigen geschreven werk, Amerikaanse trad folksongs en Bob Dylan nummers.
De herhaling van deze uitzending is te volgen via de FM frequenrties 105 en 107.8, online via onze site en als achtergrondgeluid bij de kabelkrant op TV (Ziggo 36, KPN 1470 of 2182). Wanneer? Maandag, woensdag en zaterdag van 10:00 tot 12:00 en donderdag van 17:00 tot 19:00 uur.

{gallery}Luc/hichte22dec2018{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

Vandaag op de radio

Geen evenementen
Advertenties




Advertentie