25
do, apr
0 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending

Laatste radio nieuws
BURGUM - Zaterdag 17 november is het Elvis Night in Burgum. Jaap Melessen van ‘The Elvis Experience’, het twee wekelijkse programma over Elvis Presley van RTV Kanaal 30, organiseert samen met het Filmcafé Burgum en verzamelaar Gerrit de Jong van ‘Extra Elvis’ op Radio Extra Gold.nl, een speciale filmavond. De meest succesvolle film van Elvis, ‘Blue Hawaii’ uit 1961, staat centraal. Verder is er een tentoonstelling met vele unieke stukken die gerelateerd zijn aan Elvis op Hawaii.


De avond wordt afgesloten door de band ‘Just Us’, die speciaal voor deze avond een complete Elvis-set zal brengen. Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar. Een kaartje kost € 6 en reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Filmcafé opent zijn deuren om 19.00 uur in Glinstra State.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

Vandaag op de radio

Geen evenementen
Advertenties




Advertentie