26
vr, apr
0 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Laatste radio nieuws
MUNEIN. KEaRN Welzijn werkt samen met inwoners aan de leefbaarheid in de dorpen van Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel. Om hun werk goed te kunnen doen, willen ze graag weten wat er speelt. Daarom zetten ze het DorpsKompas in. Het DorpsKompas is een werkwijze die hen in staat stelt nader kennis te maken met een dorp. Ze gaan op straat met mensen in gesprek, bezoeken dorpsorganisaties en sluiten het DorpsKompas af met een radio-uitzending voor en door het dorp. De afgelopen weken waren ze in Mûnein.

Donderdag werd het DorpsKompas in samenwerking met RTV Kanaal 30 afgesloten met een (live)radio-uitzending vanuit dorpshuis De Mounestien. In deze uitzending kwamen bijzondere dorpsverhalen aan bod, verteld door dorpsbewoners.
Zo kwamen o.a. Frank Eerenvelt van het Thomashuis, Wiebe Meijer van Dorpsbelang, Wiebrand Bouwkamp en Eppie Rijpma van het Dorpshuis, Piet de Vries van de dorpskrant, Gearstje Dupon van Atelier Dupon, kunstschilder Paul Christiaan Bos en hoofd van de school, Durk Meijer en een leerling langs. Het werd een gezellig samenzijn waar met name de jongste en oudste gast het hoogste woord voerden.

De gehele uitzending wordt herhaald op maandag (2 dec.) en woensdag (4 dec.) om 10:00 uur en donderdag 5 december om 17:00 uur. Frequenties: 105 en 107.8 in de ether. Of als achtergrondgeluid achter de kabelkrant op TV (Ziggo nr 36)

{gallery}Luc/muneinlud{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

Vandaag op de radio

Geen evenementen
Advertenties




Advertentie