29
vr, mrt
0 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Laatste radio nieuws
BURGUM - Vrijdag 1 maart  wordt het programma No Nonsense tv in het Grand Café in Glinstra State in Burgum opgenomen van RTV Kanaal 30.Publiek van harte welkom en de toegang is gratis. Gasten zijn: Little Cash, Gerry Wolthof, Gerry Wolthof en Nancy & The Sinatras.
Deze opnames worden een week later op vrijdagavond van 20-22 u uitgezonden.



Little Cash
is begonnen met een jamsessie en daar vandaan uitgegroeid tot een band rond Johnny Cash liefhebber Krzystof Groen.

Gerry Wolthof
is een zanger/gitarist die vanaf de jaren tachtig bekend is als de Nederlandse Neil Young. Hij speelde in verscheidene bands, o.a. Still Going West en The Neil Young Mirror Band.

Anne Feenstra Band
Een Nederlandstalige singer-songwriter band met alleen maar eigen werk met mooie, pakkende, kritische en niets verhullende teksten.
Bandleden: Albert Lautenbag: gitarist, Johan Visbeek: basgitarist en Anne Feenstra; zanger, gitarist en toetsenist

Nancy & The Sinatras
Frontlady is Wybrig Boerrigter, het best bewaarde geheim van Friesland. En dan de Sinatras: op bas Brant Visser, gitaar Oege Reitsma, drum Ray Zeer, saxofoon Pieter Willem Meinema. Een band die eruit ziet en klinkt alsof de tijd heeft stil gestaan. De Wonder Years uit de vorige eeuw herleven.

{gallery}Syta/no27219{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

Vandaag op de radio

Geen evenementen
Advertenties




Advertentie