20
za, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Volleybal
P1120046BURGUM - Vrijdag werd de wedstrijd tussen de volleybaldames van Trynwalden en DFS uit Burgum afgewerkt. Het was echt (af)werken, want er werd op het scherps van de snede gestreden voor ieder punt. Bij een stand van 23-23 was het mogelijk dat de thuisploeg de eerste set kon pakken, echter de dames van DFS waren net iets scherper in de afwerking en konden de set met 23-25 binnen halen. Het spel was meer dan de moeite waard, al waren de dames van DFS wel sterker. Set twee ging met 17-25 naar de dames uit Burgum. De derde set was wederom voor Burgum met 15-25. Het lijkt alsof de dames van Trynwalden nergens waren, niets is echter minder waar. De vierde set konden de Trynwalster dames lang bij blijven 15-15, echter kwamen zij net iets te kort en ging de set verloren met 20-25.

Na de pauze begon de ploeg uit Burgum goed aan de vijfde set 12-25. Dit konden de dames van Trynwalden niet over hun kant laten gaan en zij gingen er de zesde set helemaal voor en dit resulteerde in een 25-24 winst van de set. Men vierde het alsof het een overwinning was van de wedstrijd en het publiek vierde mee. Vlaggen en toeters schalden door de sporthal en het feest kon beginnen. Set zeven was weer voor DFS 16-25. Een ruime zege voor de ploeg uit Burgum, echter de dames van Trynwalden waren zeker niet ontevreden.

Dick Schalekamp

{gallery}Syta/vol6216{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie