25
do, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

schilderij Hannah Doeleman

Nieuws
Maandag 21 september is de 7e raamexpositie geopend in Galerie Bloemrijk Vertrouwen aan de Van Sminiaweg 70 in Aldtsjerk  op het plein met een interview met Hannah Doeleman uit Oentsjerk.
Hannah Doeleman toont kleine schilderijen en miniaturen getiteld Beligerancia 'in staat van strijd'. Ze schilderde de serie in de periode dat ze in Colombia woonde en werkte tussen het rauwe geweld van de burgeroorlog aan de ene kant en de poëtische harmonie van de natuur aan de andere kant. Naast de schilderijen zijn er sieraden van bewerkt en beschilderd papier van de Rotterdamse Anni Lindeboom (1929-2015)  die eerder ook grafiek en boeken exposeerde in de galerie. De expositie in de ramen en entreehal is 24/7 coronaproof van buitenaf te zien tot en met 10 oktober 2020. 

{gallery}Hilda/2020/raamexpo7gbv{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie