20
za, apr
0 Nieuwe art.

Korfbal
GARYP - Zaterdag moesten VenV 1 & 2 tegen de Parabool. Het lukte de beide teams helaas niet om punten te behalen. VenV 2 maakte er nog een spannende wedstrijd van. Ze kwamen erg dicht in de buurt van de winst, maar het lukte ze net niet. De eindstand was 15-18.

Dat het een lastige wedstrijd zou worden was VenV 1 van op de hoogte, toch lukte het om het eerste doelpunt van de wedstrijd te scoren dat werd gedaan door Ludolf van der Molen. Deze voorsprong duurde helaas niet lang want al snel ging de Parabool veel scoren. Ook Luut Peter Nieuwenhuis en Ron Berkenbosch scoren een keer. Ludolf van der Molen maakt nog een doelpunt, wat ervoor zorgt dat de tussenstand in de rust 4-17 is.

De tweede helft is begonnen en VenV begint meer te scoren. Ludolf van der Molen heeft de smaak te pakken en scoort veel in de tweede helft. Ook Luut Peter Nieuwenhuis scoort nog een paar en ook Ettha Kootstra zorgt ervoor dat er één doelpunt wordt gescoord. Helaas is VenV niet opgewassen tegen het scorende Parabool en is de eindstand 15-31.

Volgende week spelen VenV 1 & 2 thuis tegen Noordenveld. We hopen dat er dan wel punten worden gepakt.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121