24
wo, apr
0 Nieuwe art.

Korfbal
GARYP - Op zaterdag 2 februari speelden beide teams thuis tegen Harich. Het tweede haalde twee erg belangrijke punten binnen: Harich 2 werd verpulverd met 24-12. Helaas ging het niet zo bij het eerste team, want zij lieten de punten liggen. Om 19.30 uur klonk het fluitsignaal van scheidsrechter Danser in Hardegarijp.  De wedstrijd begint niet erg goed voor VenV 1 want Harich zorgde al snel voor een voorsprong van 0-4.

Luut-Peter Nieuwenhuis kwam met het eerste doelpunt en snel daarna Ludolf van der Molen wat voor een tussenstand van 2-5 zorgde. Luut-Peter Nieuwenhuis, Ludolf van der Molen en Ron Berkenbosch zorgen samen nog voor 4 doelpunten. Maar Harich lukte het nog om 12 doelpunten te maken waardoor men de rust inging met een stand van 6-17.

Na de rust ging Harich gewoon door met doelpunten maken en raakt VenV steeds meer achter. Gea Plantinga zorgde voor 2 mooie doelpunten wat ervoor zorgde dat de tussenstand 11-21 werd. Luut-Peter Nieuwenhuis ging samen met Ludolf van der Molen ook nog gewoon door met scoren. Lianne Bosma maakte ook nog een doelpunt wat de tussenstand zette op 14-23. Als laatste was Ludolf van der Molen er nog met een strafworp, die gelukkig raak was, wat zorgde dat de wedstrijd eindigde met een stand van 15-26. Ron Berkenbosch scoorde in het fluitsignaal nog een prachtige goal vanaf de middellijn, helaas vond de scheidsrechter dat die niet meer telde.

Volgende week speelt VenV 2 tegen De Walden in Oentsjerk we hopen natuurlijk dat ze daar 2 punten meenemen. VenV 1 speelt in Holwerd tegen DTL, die op dit moment nog 1 plekje onder VenV staat.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121