29
ma, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Nieuws
Gerhild van Rooij vertelt over kunstprojecten: deze keer over tentoonstelling Fantasie of Werkelijkheid? 
Op 2 september om 16 uur opent de bekende vertaalster en voordrachtskunstenaar Aleid C. Swieringa uit Katwijk de tentoonstelling  Fantasie of Werkelijkheid? van het duo Gaastra - Van Montfort in de zaal van Galerie Bloemrijk Vertrouwen, Van Sminiaweg 70, in Aldtsjerk. Zij draagt gedichten voor over poppentheater, aansluitend speelt het duo en laat zien hoe je karakters uitbeeldt: meespeeltheater dus. De levensgrote theatrale, verrijdbare poppentheaterinstallaties maakte het duo samen. Hjerre Sjoerd Gaastra toont bijzondere Aliens objecten. Tieneke van Montfort toont unica handpopkarakters van circulair materiaal. De kunstenaars-spelers zien de karakters en Aliens als Medereizigers:  ‘De poppen zijn de wachters tussen fantasie en werkelijkheid en de Aliens bereizen de uithoeken van het heelal. Wij zijn hun Medereizigers en zij die van ons, al of niet met commedia dell’arte ‘mond’masker’. Informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


{gallery}Hilda/2020/fantasieofwerkelijkheid{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie