19
zo, mei
0 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending
Advertentie:
Zomerdienst met Johan Plug, Elly Zuiderveld en Jolien Damsma
Zondag 23 Augustus 2020, 14:00 - 15:30
Vier samen  deze 'kerkdienst' in de buitenlucht! Deze middagdienst is vooral ook geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen!

Ds. Johan Plug spreekt over ‘de achtste tuin’. Bestaat er een ‘achtste tuin?’, en kunnen we daar zeker van zijn? De bijbel zegt er bijzondere dingen over, en we kunnen nu al iets van die prachtige tuin ervaren. Je hoeft niet bang te zijn is de boodschap, het mooiste komt nog! Johan Plug was tot voor kort dominee bij GKV de Open Hof in Roden. Hij heeft veel gezworven. Hij werkte in een Canadese kopermijn, op scholen in Canada en in Australië, voor kerken in Nederland en in West-Afrika.

De muziek zal worden verzorgd door een deel van het NoorderLicht Project met o.a. Elly Zuiderveld (natuurlijk bekend van Elly & Rikkert), Jolien Damsma (een jonge talentvolle zangeres uit Vledderveen) & André van der Weide. Elly Zuiderveld schreef, toen ze 20 was, een wijs en magisch lied. Die van het leven, de vrede, de liefde, de geheimen, de bekoring, de stilte… en tenslotte, ‘een loodgrijze muur die de toekomst verborgen houdt… (en) achter die muur wacht de tuin van de dood’. Ja, daar eindigt elk lied, ook voor ons. Of toch niet? Bestaat er een achtste tuin? Daar gaat deze dienst over.
Welkom op zondag 23 augustus!

Registreren kan via www.zomerdiensten.nl. Wacht niet te lang, er zijn maximaal 160 plaatsen beschikbaar. Het adres is Warreboslaan 27 in Surhuisterveen. De dienst begint om 14.00 uur en je bent welkom vanaf 13.30 uur. 
 
Locatie Surhuisterveen, Warreboslaan 27
Advertenties




Advertentie