29
vr, mrt
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Korfbal
GARYP - Zes maanden geleden speelde de ploeg van Nico Kraan de laatste competitiewedstrijd voor het uitbreken van de coronacrisis. Destijds werd er nog volop gehighfived, werden er talloze handen geschud voorafgaand aan de wedstrijd en kon er nog hartstochtelijk aan de zijlijn geschreeuwd worden. Dat is er allemaal niet meer bij tegenwoordig, maar de competitie is gelukkig wel weer aangevangen. De eerste tegenstander dit veldseizoen was het in verval geraakte De Hoeve.

Met fysiek en vooral verbaal geweld probeerde De Hoeve de Garipers/Oudegaasters te imponeren. Echter, V&V/Quick’21 was vanaf minuut één de bovenliggende partij. De doelpunten vielen gemakkelijk en het aanvalsspel was bij tijden flitsend. Zo werden de dames van De Hoeve regelmatig voorbijgelopen alsof ze er niet stonden en konden de heren van V&V/Quick’21 zonder moeite van afstand aanleggen. Uiteindelijk werd er afgetekend gewonnen met 13-22.

Aanstaande zaterdag wordt er thuisgespeeld tegen De Parabool in Garyp. Aanvang: 15:30u.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie