19
vr, apr
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Korfbal
BURGUM - In een spiksplinternieuw tenue mocht de hoofdmacht van Quick’21/V&V afgelopen zaterdag aantreden tegen de nummer één in de eerste klasse B: CSL. Dit team doet het tot nu toe goed in de zaalcompetitie; ze staan ongeslagen bovenaan.


De wedstrijden tussen beide teams staan vaak garant voor veel spanning. Een overwinning wordt nooit gemakkelijk behaald, maar er wordt ook zeker niet met grote verschillen gewonnen of verloren. Tot afgelopen zaterdag. Het eerste team had een complete off-day. Ondanks het goede begin in de eerste minuten, deed al snel blijken dat CSL de overhand had. Na een kwartier spelen stond er een voorsprong van 6 doelpunten in het voordeel van de Stiensers op het scorebord. De wedstrijd leek toen al gespeeld en dit bleek later ook zo te zijn. De combiploeg verloor met 30-16. CSL verstevigt daarmee hun koppositie en Quick’21/V&V zal de komende weken aan de bak moeten om zich stevig in de middenmoot te vestigen.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121
Advertenties




Advertentie