20
za, apr
0 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending
×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_FOLDER_BASE] Afbeeldingsmap %s gedefinieerd in de administration back-end moet een relatief pad hebben vanaf de Joomla root.

Laatste radio nieuws
BURGUM - Friesland rocks, aldus Freek Volkers, all the way from Amsterdam. Prachtige vocalen en snerpende gitaren vrijdagavond in het Grand Café in Glinstrastate in Burgum. Het was een zeer gevarieerd programma in heel verschillende stijlen van roots, americana tot blues en rock & Roll en 60er jaren muziek. Old soldiers never die, Hank Williams, Elvis Presley, Ferre Grignard maar ook nieuw werk werd met enthousiasme door het publiek begroet vanuit een bomvol café.


Rootville, prachtige harmonieën, dat was een gewèldige opener van de avond. Alco en Rebecca een schitterende samenzang. The Black Suspenders met Theunis Lourens zetten een show neer van heb ik jou daar. Dat moet je niet alleen hóren, dat moet je vooral zien. Deze 23 jarige zanger, gitarist maakte er een waar feestje van, geweldige performance, top. De Freek Volkers band uit de omgeving van Amsterdam lieten de gitaren snerpen en de drums knallen. Blues with a feeling. Hulde voor Freek die ondanks een beginnende longontsteking een pracht optreden gaf. Ja en dan..last but not least, Captain Disaster na 15 jaar weer operationeel. Zij gaven een geweldig eerbetoon aan Ferre Grignard. Piet Kok, Roelof Reineman en ondertussen ook Johan Juckers horen al helemaal thuis in het “No Nonsense” gebeuren. Altijd een feestje om hen te gast te hebben en wat klonk het goed. Een waardige afsluiter van een fantastisch mooie avond met zijn allen, waarvoor alle bandleden, publiek, de medewerkers van RTV Kanaal30 en Glinstrastate een dikke pluim verdienen.

Vrijdag 25 oktober van 20-22 u is de uitzending op tv te zien.

Foto's: Johan Veenstra

{gallery}Syta/no191019{/gallery}

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

Vandaag op de radio

Geen evenementen
Advertenties




Advertentie