24
wo, apr
0 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending

Laatste radio nieuws
BURGUM - De vraag of en hoe het plan De Warren ten westen van Burgum moet worden vormgegeven houdt de gemoederen bezig. Zaterdag zijn vanuit de bewoners Theo Claassen en Elma van Lier aanwezig om hun bedenkingen tegen dit plan uit de doeken te doen. Peter van der Hoef en Saskia van der Werf (PvdA raadsleden) zullen uitleggen waarom zij dit onderwerp van de raadsagenda wilden afvoeren en hoe het nu verder moet.


Verder is Rinus Buising (raadslid GBA) uit Twizel te gast. Hij is de beoogd lijsttrekker van Provinciaal Belang Friesland voor de Provinciale Staten verkiezingen.
Sita Vriesenga uit Mûnein komt vertellen over haar initiatief om minima in beide gemeenten iets extra’s voor rondom de Kerst te geven.
Jaap Melessen en Gerrie van der Meer lichten hun grootse muziekavond No Nonsense TV toe.
Jong CDA 8K raadslid Doethyna Vriesema komt vertellen waarom zij in de politiek zit en wat haar ervaringen tot nu toe zijn.
Dit en meer zaterdag vanaf 10:00 live te volgen via FM 105 en 107.8, online via onze website RTV kanaal30 en als achtergrondgeluid bij de kabelkrant op TV. En ook live stream via Facebook.

Notice: Undefined property: stdClass::$readmore in /home/kanaal30/domains/archiefkanaal30.nl/public_html/templates/ja_teline_v/html/layouts/joomla/content/item/default.php on line 121

Vandaag op de radio

Geen evenementen
Advertenties




Advertentie